Bihun Sufi Semakin Cipta Nama

Bihun Sufi Semakin Cipta Nama

Artikel ini dikeluarkan oleh Sinar Harian pada 17 November 2011
bihun sufi2
Produk keluaran Bumiputera 100 peratus, Bihun Sufi kini semakin dikenali bukan sahaja dalam pasaran tempatan malah turut mendapat sambutan pasaran luar negara.

Pengarah Urusan Elham-Q Malaysia Sdn Bhd, Shawal Akbar Mohamed berkata, Bihun Sufi produk diyakini suci dan halal serta mendapat kelulusan piawaian halal Jakim dan ISO.

”Bihun Sufi mempunyai keistimewaan tersendiri kerana mudah dimasak, tidak mudah hancur, memiliki tekstur yang lembut dan hanya perlu direndam selam 10 minit dengan air sejuk sebelum dimasak,” katanya.

Menerusi slogan, ‘Bihun Sufi, 1 kualiti untuk 1Malaysia’, produk ini menjadi kegemaran pelbagai lapisan kaum, bangsa dan agama.

Ia turut membuka peluang kepada usahawan yang berminat menjadi wakil pemasaran.

Sumber

Kami juga menjual Bihun Sufi secara borong.
Dapatkan terus di alamat berikut:

Az-Zain Shah Alam

  • NO.9, JALAN TUKUL P15/P, SEKSYEN 15, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR.
  • Tel. +603-55230323
  • E-mail: produkmuslim@az-zain.com
Az-Zain Shah Alam adalah sebuah Pasaraya Mini yang berkonsepkan Halal Mart. Kami menjual produk-produk halal muslim secara runcit dan juga borong. Az-Zain Shah Alam telah mempunyai empat buah rangkaian halal mart lain iaitu Az-Zain Bandar Putera 2, Az-Zain USJ Subang Jaya, Az-Zain Seksyen 27 Shah Alam , dan Az-Zain Alam Budiman. Untuk alamat lengkap sila klik di sini LIHAT LOKASI KAMI

Leave a Reply

Close Menu

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss