Kalsium Untuk Pertumbuhan Tulang Yang Kuat Dan Gigi Yang Sihat

Kalsium Untuk Pertumbuhan Tulang Yang Kuat Dan Gigi Yang Sihat

BIO-LAC
Keistimewaan BTS Berbanding Asid Lemak Yang Biasa

susu-bio-lac

Kandungan kalsium yang terdapat di dalam formulasi susu BIO-LAC akan berperanan merangsang pembentukan tulang dan gigi bayi. Kehadiran vitamin D3 bertindak membantu tubuh dalam penggunaan kalsium dan fosforus. Istimewanya susu BIO-LAC adalah kerana BTS memiliki saiz molekul yang sangat halus dan senario ini akan membolehkan penyerapan kalsium pada kadar optimum tanpa melebihi had keperluan tubuh.

Insya Allah, bayi akan menjadi semakin aktif dan cepat berjalan kerana struktur tulang yang semakin kuat dan sempurna. Susu BIO-LAC juga sesuai dijadikan sebagai persediaan awal untuk melambatkan proses osteoporosis apabila menjelang hari tua kelak.

Peranan BTS Di Dalam Formulasi BIO-LAC Kepada Otak Bayi
BIO-LAC Membantu Meningkatkan Sistem Imun Tubuh
Peranan BIO-LAC dalam memelihara sistem penghadaman
Zat Besi Menjadikan Anak Anda Lebih Sihat Dan Aktif

Artikel ini diambil dari pamplet yang dikeluarkan oleh Era Edar Marketing Sdn Bhd.

Ingin Melihat Produk-produk Keluaran Era Edar? Klik Di Sini

Az-Zain Shah Alam adalah sebuah Pasaraya Mini yang berkonsepkan Halal Mart. Kami menjual produk-produk halal muslim secara runcit dan juga borong. Az-Zain Shah Alam telah mempunyai empat buah rangkaian halal mart lain iaitu Az-Zain Bandar Putera 2, Az-Zain USJ Subang Jaya, Az-Zain Seksyen 27 Shah Alam , dan Az-Zain Alam Budiman. Untuk alamat lengkap sila klik di sini LIHAT LOKASI KAMI

Leave a Reply

Close Menu

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss