Keistimewaan BTS Berbanding Asid Lemak Yang Biasa

Keistimewaan BTS Berbanding Asid Lemak Yang Biasa

BIO-LAC

susu-bio-lac

Di dalam susu terdapat asid lemak yang terdiri dari DHA, EPA, AA dan GLA yang perlu untuk tumbesaran tubuh dan keperluan fungsi otak. Namun, dalam sesetengah makanan, proses oksidasi sewaktu penyimpanan asid lemak boleh mengakibatkan cirit-birit selepas pengambilan susu formula. Reaksi bersilang makanan bukan sahaja akan menganggu tumbesaran, malah turut mempengaruhi perkembangan dan perlakuan seperti hiperaktif, kurang konsentrasi, gangguan tidur, emosi dan perilaku yang lain.

Konsep BTS disediakan melalui kaedah penyediaan molekul yang diperhaluskan. BTS akan diserap melalui sel epitilium lidah dan meresap terus ke dalam sistem pengaliran darah. BTS kemudiannya akan dihantar ters ke sel-sel yang memerlukannya, tanpa melalui proses penghadaman seperti biasa. Proses ini berlaku dalam tempoh sangat pantas. Kuantiti yang diperlukan oleh sel hanya sedikit sahaja, namun mampu memberikan kesan yang optimum dan menyeluruh kepada tubuh.

Kalsium Untuk Pertumbuhan Tulang Yang Kuat Dan Gigi Yang Sihat
Peranan BTS Di Dalam Formulasi BIO-LAC Kepada Otak Bayi
BIO-LAC Membantu Meningkatkan Sistem Imun Tubuh
Peranan BIO-LAC dalam memelihara sistem penghadaman
Zat Besi Menjadikan Anak Anda Lebih Sihat Dan Aktif

Artikel ini diambil dari pamplet yang dikeluarkan oleh Era Edar Marketing Sdn Bhd.

Ingin Melihat Produk-produk Keluaran Era Edar? Klik Di Sini

Az-Zain Shah Alam adalah sebuah Pasaraya Mini yang berkonsepkan Halal Mart. Kami menjual produk-produk halal muslim secara runcit dan juga borong. Az-Zain Shah Alam telah mempunyai empat buah rangkaian halal mart lain iaitu Az-Zain Bandar Putera 2, Az-Zain USJ Subang Jaya, Az-Zain Seksyen 27 Shah Alam , dan Az-Zain Alam Budiman. Untuk alamat lengkap sila klik di sini LIHAT LOKASI KAMI

Leave a Reply

Close Menu

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss