Kenapa Perlu Memilih Makanan Kucing?

Kenapa Perlu Memilih Makanan Kucing?

Semua makhluk ALLAH mempunyai hak masing-masing.
Jika kita ada kucing peliharaan dirumah, mereka bukan sahaja perlu dijaga dengan baik. Malah kita perlu memberi makanan yang berkhasiat.

Apa yang perlu dipastikan ialah kucing peliharaan anda tidak makan makanan yang membahayakan kucing itu sendiri.

Ada sesetengah orang akan letak makanan kucing ditangan mereka dan membiarkan kucing peliharaan mereka makan di tangan mereka.

Memang bagi penggemar dan pencinta kucing, mereka inginkan produk berkualiti tinggi untuk haiwan kesayangan. Tetapi yang paling penting produk yang digunakan mesti bebas daripada unsur-unsur tidak halal kerana ini berkaitan dengan kehidupan seharian.

Jika pengguna tidak prihatin dengan pilihan mereka, ia mungkin membawa kesan tidak baik kepada kesihatan kucing.

Anda boleh dapatkan makanan kucing yang bebas daripada unsur yang tidak halal ataupun unsur babi di cawangan-cawangan kami.

12640432_562581527237637_8830120760097595024_o

makanan kucing

Az-Zain Shah Alam adalah sebuah Pasaraya Mini yang berkonsepkan Halal Mart. Kami menjual produk-produk halal muslim secara runcit dan juga borong. Az-Zain Shah Alam telah mempunyai empat buah rangkaian halal mart lain iaitu Az-Zain Bandar Putera 2, Az-Zain USJ Subang Jaya, Az-Zain Seksyen 27 Shah Alam , dan Az-Zain Alam Budiman. Untuk alamat lengkap sila klik di sini LIHAT LOKASI KAMI

Leave a Reply

Close Menu

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss