Peranan BTS Di Dalam Formulasi BIO-LAC Kepada Otak Bayi

Peranan BTS Di Dalam Formulasi BIO-LAC Kepada Otak Bayi

BIO-LAC
Keistimewaan BTS Berbanding Asid Lemak Yang Biasa
Kalsium Untuk Pertumbuhan Tulang Yang Kuat Dan Gigi Yang Sihat

susu-bio-lac

Sel otak sudah mula terbentuk sejak di dalam kandungan lagi dan jumlahnya semakin meningkat menjadi jutaan di usia 2 tahun. BTS di dalam susu BIO-LAC membantu menyuburkan dendron dan dendrit untuk mewujudkan hubungan antara sel bagi membentuk rangkaian fungsi. Kualiti rangkaian antara sel ditentukan dan dipengaruhi oleh rangsangan dari persekitaran dan nutrisi. Kekuatan daya ingatan boleh dilakukan oleh BTS sebagai nurtrisi otak. Proses elektrokimia penting untuk meningkatkan keupayaan tenaga mental.

Ia memerlukan mineral seperti kalsium, kalium dan magnesium untuk membolehkan otak melakukan proses ini yang berlaku antara 100,000 hingga 1,000,000 kali sesaat. Ciri-ciri keperluan terdapat di dalam formulasi BTS ini, Kalsium fosfat di dalam BIO-LAC penting untuk tumbesaran yang normal. Ia membantu pertumbuhan saraf dan otot. Keupayaan kognitif bayi boleh dirangsang sedari awal lagi. Penyerapan maklumat berlaku dengan pantas dan bayi cepat memberi refleks terhadap persekitaran. Garamtisu inorganik BTS di dalam susu BIO-LAC penting untuk keperluan neuron otak. Seperti juga Selenium dan Vitamin E, BTS juga melindungi antioksidan yang berfungsi untuk meningkatkan kekebalan sistem tubuh. Ia juga penting untuk memelihara kesihatan mental, mengurangkan keletihan otot, masalah depresi dan keresahan ketika tidur.

BIO-LAC Membantu Meningkatkan Sistem Imun Tubuh
Peranan BIO-LAC dalam memelihara sistem penghadaman
Zat Besi Menjadikan Anak Anda Lebih Sihat Dan Aktif

Artikel ini diambil dari pamplet yang dikeluarkan oleh Era Edar Marketing Sdn Bhd.

Ingin Melihat Produk-produk Keluaran Era Edar? Klik Di Sini

Az-Zain Shah Alam adalah sebuah Pasaraya Mini yang berkonsepkan Halal Mart. Kami menjual produk-produk halal muslim secara runcit dan juga borong. Az-Zain Shah Alam telah mempunyai empat buah rangkaian halal mart lain iaitu Az-Zain Bandar Putera 2, Az-Zain USJ Subang Jaya, Az-Zain Seksyen 27 Shah Alam , dan Az-Zain Alam Budiman. Untuk alamat lengkap sila klik di sini LIHAT LOKASI KAMI

Leave a Reply

Close Menu

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss