fbpx

E-Man Coco

E-Man Coco – Koko pracampur dengan kurma.

e-man coco
Klik gambar untuk membeli E-Man Coco secara online!

Iklan Eman Coco

Maklumat produk

Berat Bersih : 900g

Kandungan : Gula halus, krimer tanpa tenusu, serbuk koko dan ekstrak kurma.

Video Kilang pembuatan

Maklumat Nutrisi

maklumat nutrisi e-man coco

Cadangan hidangan

1 sachet (25g) dibancuh dengan secawan air (200ml) pada suhu 80 Celsius.

Kelebihan koko

Koko melambatkan proses penuaan serta meningkatkan kebolehan mengatasi tekanan. Kesan Antioksida adalah diperolehi daripada kandungan polyphenois yang tinggi seperti flavanoids.

Kandungan koko yang paling penting didapati dari koko adalah flavan-3-ols atau lebih dikenali sebagai catechin yang merupakan kumpulan kandungan kimia yang memberi tindakan antioksida yang kuat.

Koko apabila dicampur dengan susu dan gula akan menjadi minuman yang berkhasiat.

eman coco

E-MAN Coco adalah koko pracampur dengan kurma. Gabungan koko dan kurma ini menghasilkan satu rasa baru bagi produk minuman bercoklat yang dapat menandingi jenama lain di pasaran.

Video Iklan E-MAN Coco

Sijil Halal JAKIM

Produk ini telah mendapat pengiktirafan sijil Halal JAKIM melalui semakan pada 6 Julai 2018. Semakan boleh dilihat di sini.

pengiktirafan e-man

Selain Sijil pengesahan Halal, pihak kilang juga telah memperoleh sijil IMP, 1 Malaysia Best dan mendapat bantuan dari agensi kerajaan seperti MADA dan SMIDEC.

Kami merupakan pengedar sah bagi produk E-MAN Coco.
Boleh di beli secara borong pada harga menarik.

Dapatkan terus di alamat berikut:

Az-Zain Shah Alam

NO.9, JALAN TUKUL P15/P, SEKSYEN 15, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR.
Tel. +603-55230323
E-mail: produkmuslim@az-zain.com

Ingin lihat kedai Az-Zain berdekatan anda? Klik di sini!

Kini anda boleh membeli secara online di aplikasi MyBazar!

MyBazar Az-Zain Shah Alam
Klik gambar untuk membeli barangan secara online!

Produk lain di bawah jenama E-man

  1. E-Man Cafe Mocha
  2. E-Man Teh Tarik
  3. E-Man Kopi ‘O’
  4. E-Man Kopi tongkat Ali

produk e-man

Sejarah syarikat

USAHAONE TRADING adalah sebuah perniagaan berasaskan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) yang telah ditubuhkan pada 08 Januari 2005.

Syarikat ini diusahakan secara perkongsian oleh Tn. Hj Samsudin Bin Abdullah dan Pn. Hjh Mapuzah bt Romli.

logo e-man
Logo E-Man

 

Memulakan perniagaan sejak tahun 1982 dengan mengusahakan pelbagai perniagaan secara kecil-kecilan dan UsahaOne Trading ditubuhkan sebagai pengeluar atau pengilang produk minuman halal lagi bersih berasaskan herba-herba terpilih yang kaya dengan khasiat serta bermanfaat kepada seluruh ahli keluarga.

Usahaone Trading menjalankan aktiviti memproses dan mengilang produk dibawah jenama E-MAN (E-MAN CAFÉ, E-MAN COCO dan E-MAN TONGKAT ALI) manakala, syarikat sekutu lain sperti SQG Usahawan Sdn. Bhd. serta beberapa pemborong yang dilantik bertindak sebagai pengedar dan pemasar produk.

Video produk OEM

Kilang yang berkapasiti pengeluaran 25 tan sebulan ini mempunyai 9 orang pekerja bumiputra tempatan yang beroperasi secara aktif di A7 Kompleks Kilang SME Bank, Kawasan Perusahaan Mergong Barrage, Jalan Lencong Barat, 05150 Alor Setar Kedah.

Syarikat juga merupakan Usahawan bimbingan MADA di bawah Kementerian Pertanian Industri Asas Tani (MOA) serta beberapa agensi kerajaan dan sokongan daripada SME Bank beserta strategi pemasaran yang efektif, pengeluaran yang mempunyai tahap nilai tambah yang tinggi serta rekabentuk dan pembungkusan yang maju dan terkini maka Usahaone Trading bersedia untuk menembusi pasaran makanan Halal tempatan dan luar negara.

×
×

Cart