TLH PRODUCT INDUSTRIES telah memasarkan beberapa jenis madu untuk pasaran seperti madu asli dan madu tualang.

Uniknya madu asli yang dihasilkan dari syarikat ini dibungkus di dalam tiub kecil bagi mewujudkan satu kaedah yang lebih mudah untuk menikmati madu.

honey sticks tlh

Alternatif mudah untuk menikmati madu

  • Di datangkan di dalam bentuk stik untuk memudahkan pengambilan madu di mana jua.
  • Terdapat di dalam casing (40pcs) dan plastik (100pcs) untuk senang di bawa kemana sahaja.
  • Sebagai langkah untuk menggalakkan pengambilan madu di kalangan kanak-kanak.

 

Kebaikan Honey Stick TLH

  • Untuk tenaga segera
  • Mengurangkan gejala batuk dan selsema
  • Meningkatkan dan menguatkan daya ingatan
  • Sesuai untuk semua peringkat umur.

TLH Product Industries juga telah menghasilkan madu tualang yang telah mendapat melepasi standard analisis dan persijilan daripada makmal-makmal yang bertauliah sama ada di dalam mahupun di luar negara seperti Unit Penyelidikan Kualiti Makanan (UNIPEQ) dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

madu tualang tlh

Berikut merupakan video pencarian madu tualang oleh TLH Product Industries:

Kami juga menjual produk TLH secara borong.
Dapatkan terus di alamat berikut:

Az-Zain Shah Alam

  • NO.9, JALAN TUKUL P15/P, SEKSYEN 15, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR.
  • Tel. +603-55230323
  • E-mail: produkmuslim@az-zain.com

Ingin mendapatkan produk madu stick? Kami juga boleh pos ke seluruh Malaysia! Klik di sini!

Az-Zain Shah Alam adalah sebuah Pasaraya Mini yang berkonsepkan Halal Mart. Kami menjual produk-produk halal muslim secara runcit dan juga borong. Az-Zain Shah Alam telah mempunyai empat buah rangkaian halal mart lain iaitu Az-Zain Bandar Putera 2, Az-Zain USJ Subang Jaya, Az-Zain Seksyen 27 Shah Alam , dan Az-Zain Alam Budiman. Untuk alamat lengkap sila klik di sini LIHAT LOKASI KAMI

This Post Has 11 Comments

  1. Madu stick utk 100 btang brapa hrga nya?? Kalau saya jadi agent bagaimana?

  2. Klo beli 100pcs dan wat pengeposan tak..klo nak beli borong macam mne yea

    1. boleh pos. hubungi Hazwan 0137195173 untuk dapatkan maklumat lanjut. harap maklum.

      1. Hai asslmkm. saya ada order 300sticks madu, dah buat payment pun pada mggu lepas melalui maybank. atas urusan dgn encik hazwan. kenapa ya lepas transaction done, takde respon apa2 dari pihak az-zain shah alam aka encik hazwan? mohon pencerahan. sekurang2nya bagitau status dah pos ke apa ke

        1. waalaikumussalam. maaf lewat beri makluman. kami percaya pihak puan telah menerima madu stick tersebut. sekiranya ada sebarang masalah boleh hubungi 013-7195173.

  3. harga tu trmasuk harga pos ke…???

    1. harga sekarang RM65 utk 100 stick.

      jika beli 200 stick kami bagi rm120.

      harga tidak termasuk pos.

      jika berminat boleh whatsapp [KUANTITI] MADU STICK [LOKASI] ke 0137195173

  4. Ada madu stick di branch nilai?

    1. waalaikumussalam. maaf di nilai bukan di bawah pengurusan kami.

  5. Assalam, saya ingin membuat jenama sendiri honey stick. berapa MOQ dan kos. t kasih
    019-5649016

    1. waalaikumussalam. maaf kami tidak menyediakan perkhidmatan tersebut

Leave a Reply

Close Menu

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss